Munkavédelmi tanácsadás

A munkavédelem célja a munkabalesetek elkerülése és a foglalkozási megbetegedések megelőzése. A munkavédelem az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósítása és betartása a munkáltató feladata. Továbbá a munkavédelmi előírásokra vonatkozó kötelezettségek betartása, melyek jogszabályok határozzák meg. A munkavédelem fontos szerepet játszik a hatékony eredmények eléréséhez.

Azonban nem minden cég engedheti meg a saját, állandó, munkaügyi szakemberek alkalmazását. Ha szeretne Ön is megoldást erre a területre, érdemes igénybe venni egy munkavédelmi tanácsadó cég szolgáltatásait.

Tapasztalt szakemberek segítségével teljes körű munkavédelmi tanácsadás keretében segítünk Önnek a lehetséges szabálytalanságok, az előforduló hibák forrásait feltárni, valamint javaslatot és ajánlatot teszünk a jogszabály keretein belül a megfelelő működésre.

Munkavédelmi tanácsadás keretein belül teljes körű munkavédelmi átvilágítást készítünk például munkaszerződések, foglalkoztatások szabályszerű vizsgálata, felmerülő munkavédelmi kérdések, megváltozott munka képességűek munkavégzésének biztonságos feltétele. Továbbá átvilágítás készítése a munkavédelmi szabályzatok vizsgálatára, munkavédelmi, tűzvédelmi, kártérítésekre, egészségvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra. Kockázat értékelést készítünk, igény szerint speciális intézkedéseket és eljárás rendeket betartását.

A munkavédelmi tanácsadás során átvesszük Önnel a fontos kérdéseket. Ahhoz, hogy minden lehetőséget megvizsgáljunk fontos lépéseket kell megtenni, hiszen ez az Ön és a munkavállalók érdeke is. Minél biztonságosabb egy munkavégzés, a dolgozók annál szívesebben és hatékonyabban végzik el a rájuk bízott feladatokat.

A munkavédelmi tanácsadás mente:

  • Az időpont egyeztetés a tanácsadás időtartamáról és menetéről telefonon, személyesen vagy email-es formában lehet érdeklődni
  • Egyedileg előre egyeztetett időpont alapján
  • Az általunk megjelölt helyszínen
  • A tanácsadás a tájékoztatást kérő munkáltató első számú vezetőjének felkérésére és jelenlétében. Fontos, hogy folyamatban lévő hatósági eljárás alatt álló személy kizáró ok.
  • A szolgáltatás kizárólag a munkavédelemmel kapcsolatban ad tanácsokat
  • A tanácsadás keretein belül elsődleges az együttműködés

Amennyiben Önnek is szüksége van munkavédelmi tanácsadásra és mindent megtenne annak érdekében, hogy megfeleljen a munkavédelmi előírásoknak akkor jó helyen jár. A törvényekhez minden munkavállalónak és munkáltatónak igazodnia kell és olyan körülmények között kell végezni a munkáját, ahol teljes mértékben biztosítva van egészségük és fizikai sértetlenségük a munkaidő alatt.

A munkavédelmi szabályok mindenki számára elérhetők és be kell tartani. A munkavédelmi tanácsadóra olyan esetben is szüksége lehet, amikor új munkahely jön létre, annak érdekében, hogy minden szabályosan működjön nem árt tisztában lenni és tájékozódunk, munkavédelmi tanácsadó segítését igénybe venni.

Mindenkinek szüksége van a munkavégzés területeihez különféle tanácsadásra. A munkavédelem ideális körülményeinek megteremtése kötelező előírás. A munkahelyi balesetek megelőzése, a munkakörülményekhez szükséges feltételek megteremtése, a felmerülő problémák kezelése, a környezetvédelem, a tűzvédelem mind-mind olyan tényezők, amelyek a munkavédelemhez tartozik. A be nem tartott utasítások komoly pénzbüntetéseket vonz maga után.

A biztonságos munka környezet alapvető feltétel. Akár induló vállalkozásról van szó, akár már meglévő, szeretné hatékonyabbá tenni, egy alapos felvilágosítás, tanácsadás sosem árt. Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken és vegye igénybe munkavédelmi tanácsadás szolgáltatásunkat. Mi pontos ismereteket adunk Önnek és a vállalkozása számára, hogy hogyan lehet sikeresebb és biztonságosabb. Velünk elkerülheti a bírságokat, peres ügyeket. Megadunk minden szükséges információt. Keressen minket bátran.