Tanusítványaink

iso9001-iso14001
Mi az IAF?
A Nemzetközi Akkreditációs Fórum (International Accreditation Forum - IAF) az akkreditáló testületek és más testületek világméretű szövetsége, amelyek érdekeltek a megfelelőségértékelésben az irányítási rendszerek, termékek, folyamatok, szolgáltatások, személyzet, érvényesítés és ellenőrzés, valamint más hasonló megfelelőségértékelési programok területén.
ISO 9001
Az ISO 9001 szabvány egy Minőségirányítási Rendszer (MIR), és azon keresztül egy szervezet általános működési modelljét írja le. Olyan általános követelményeket fogalmaz meg, amelyek teljesítése egy társaság sikeres, azaz gazdaságos, és a vevők elégedettségét elérő működéséhez szükséges.
ISO 14001
Az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítás célja, hogy a tanúsított szervezet működő Környezet Irányítási Rendszere (KIR) által bizonyítsa környezete iránti elkötelezettségét, és igazolni tudja, hogy törekszik környezeti hatásainak csökkentésére. A tanúsítás által a szervezet bebizonyítja a társadalmi elvárásoknak való megfelelését, általa javul a vállalkozás társadalmi megítélése és a róla kialakított kép is.
final_02Artboard-
Untitled-2
Mi ez a minősítés?
A HVG és a Céginformáció.hu felállított egy olyan követelményrendszert, ami alapján üzletkötésre ajánlottnak tekinthet egy adott céget. Amelyik cég ezeknek a feltételeknek megfelel, annál megjelenik az “ajánlott cég” logo a ceginformacio.hu adatlapján.
Mint jelent a DFV?
DFV minősítést azok a cégek kaphatnak, melyek a tanácsadói felmérés eredményének és a minősítés előfeltételeinek megfelelnek. A vállalkozásoknak 28 fős országos lefedettségű IKT tanácsadói hálózat segít eligazodni a digitális eszközök és szolgáltatások tengerében, akik amellett, hogy megvizsgálják a vállalkozás informatikai felkészültségét, segítenek az informatikai fejlesztési stratégia kidolgozásában, javaslatokat tesznek az optimális informatikai szolgáltatásokra, eszközökre és tájékoztatást adnak az elérhető pályázati forrásokról.