Biztonság- és egészségvédelmi koordináció – Rizikófaktorok helyett balesetmentes munkavégzés

Talán elsőre nagyon formálisan hangzik a biztonság- és egészségvédelmi koordináció, és sok vállalat úgy gondol rá, mint néhány aláírt papírra a „munkavédelmis” szakértőtől. Azonban akad olyan rizikós piaci terület, köztük az építőipar is, ahol a professzionális koordináció nem csak időt és pénzt takarít meg, de szó szerint életeket ment.

Pályafutásunk során több olyan céggel is találkoztunk, akiknek nem fért bele a keretbe egy munkájára igényes biztonság- és egészségvédelmi szakértő, csupán szükségük volt egy kirakati bábura, akit mutogatni lehet, ha a hatóság megvizsgálja a munkaterületet.

Az „álszakértővel” ugyan megúszható a bírság, azonban

 • a kivitelezés során biztonság- és egészségvédelmi szempontból nem lesznek átnézve a tervek, így kizárt a hatékony, rizikómentes munkavégzés,
 • a dolgozók védelme háttérbe szorul, megnőhet a balesetek száma,
 • a bekövetkezett balesetek miatt a munkálatokat felfüggeszthetik, a munkahelyi balesetekkel kapcsolatos vizsgálódások elhúzódhatnak.

A ProEhs csapatával nemcsak a hatóságilag kötelező szakembert biztosítjuk, hogy cége elkerülje a bírságot, hanem 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött felelősséget is vállalunk a munkánkért.

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink projektjei sokrétűek, és komoly precizitást igényelnek, ezért komplex, teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a biztonság- és egészségvédelemmel kapcsolatosan.

Miért éri meg jobban egy kicsit drágább, ám profi szakértő, mint az olcsó, kötelező „szaki”?
 • Ott vagyunk már a tervezőasztalnál, és segítünk úgy alakítani a munkafolyamatokat, hogy az munkavédelmi szempontból optimális legyen. Így elkerülhetőek az olyan problémás helyzetek, mint hogy a felső emeleten flexelnek, alattuk pedig gyúlékony lakkfestékkel kezelik a fafelületeket.
 • Összefogjuk a biztonság- és egészségvédelmi munkaterületet. Nem kell száz és száz alvállalkozót foglalkoztatni a munkavédelem területén, hiszen a ProEhs kötelékében biztosítani tudjuk a tűz- és környezetvédelmi szakértőt, a villanyszerelést vagy akár a kötelező engedélyek (hulladékbevallás, emelőgép-felülvizsgálat) elkészítését. Nem csak a munkavédelemben, de műszaki területen is jártasak vagyunk.
 • Rendszeresen ellenőrzünk, auditálunk. Vagyis ténylegesen ellenőrizzük, hogy a munkavállalók biztonságos eszközökkel és körülmények között végzik-e a munkájukat. A ProEhs csapatánál elsődleges az élet védelme, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egyetlenegy projektünk esetében sem történt súlyos vagy halálos munkabaleset.
 • Precízen dokumentálunk mindent, és CRM-rendszer segítségével biztosítjuk az átláthatóságot. Egyszerűen értelmezhető és naprakész információval látjuk el Önt.
 • Több mint 22 fős szakembergárdánk folyamatosan biztosítja a szakmai támogatást. Betegség vagy szabadságolás miatt azonnal érkezik az új szakértő, aki ugyanúgy tisztában lesz a projekt legapróbb részleteivel, mint az elődje.
 • Gyorsan reagálunk a megkeresésekre és a felmerülő problémákra. Nem szeretjük napokig tologatni vagy szőnyeg alá söpörni a feladatokat, hiszen az a cél, hogy minél hamarabb megoldjuk a felmerülő kérdéseket.
És van itt még más is, ami grátisz!
 • Figyelünk a határidőkre. Még mi fogunk szólni, hogy mi mikor esedékes.
 • Nemzetközi projektbe is szívesen belevetjük magunkat. Minden kollégánk folyékonyan beszél angolul, így a külföldi munkatársakkal is jól megértjük egymást.
 • Tudjuk, hogy az üzleti életben is fontos a bizalom, ezért mi még rátettünk egy lapáttal a stabil partnerségre: 50 millió forintos szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy még inkább nyugodt lehessen a projekt során.

A ProEhs csapata biztosítja Önnek azt, ami egy óriásprojekt esetében égető kérdés: a biztonság- és egészségvédelmi koordinációval kapcsolatos feladatok teljes körű menedzselését és elvégzését. 

Ön nyugodtan foglalkozhat a beruházás többi részével, hiszen a munkavállalóit és a zavartalan munkamenetet a ProEhs csapatával biztonságban tudhatja.

Keresse bátran munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken!